Puudub Eestis kehtiv müügiluba või meil ei ole andmeid veel

Dialevel

Dialevel

Mis on diabeet (Diabetes mellitus)? Diabeet (Diabetes mellitus) ehk suhkruhaigus on raskekujuline energiaainevahetushäire, mille puhul insuliini ei moodustu või moodustub liiga vähe. Veres lahustunud suhkur ei jõua rakkudesse, mistõttu on energia taastootmine häiritud.

Dialevel

Mis on diabeet (Diabetes mellitus)?

Diabeet (Diabetes mellitus) ehk suhkruhaigus on raskekujuline energiaainevahetushäire, mille puhul insuliini ei moodustu või moodustub liiga vähe. Veres lahustunud suhkur ei jõua rakkudesse, mistõttu on energia taastootmine häiritud.

Insuliini eritumist reguleerib vere glükoositase. Selle abil transporditakse glükoosi (süsivesikutest) rakkudesse, et võimaldada rakuainevahetustja toota energiat.Toidukorra järel suureneb vere suhkrutase ja insuiiinitase tõuseb. Toidukordade vahel on vere suhkrutase madal ja ka insuiiinitase püsib madalana. Insuliin eritub otse maksa, kus osa sellest ära kasutatakse ja osa lagundatakse. Võimaldades glükoosi transporti rakku, väheneb kaasuvalt ka vere suhkrutase. Insuliini kaasabil alaneb ladestuvate rasvade katabolism ja stimuleeritakse triglütseriidide sünteesi. Insuliin on seotud ka aminohapete aktiivse transpordiga rakkudesse, suurendades valkude sünteesi.


Ebapiisav või puudulik insuliini eritumine halvendab glükoosi imendumist ja nii ladestub glükoos maksa-ja rasvarakkudes. Seetõttu tõuseb veres ja uriinis suhkrutase, mis omakorda halvendab väikeste veresoonte seisundit.

Diabeeti on kahte liiki:

I tüüpi diabeet ohustab lapsi ja täiskasvanuid, kuigi traditsiooniliselt nimetatakse seda „noorukite diabeediks", sest siia rühma kuuluvad enamik lastel esinevaid diabeedivorme. Seda iseloomustab insuliini j tootmise vaegus pankreases, mis päädib insuliini puudulikkusega. Siia alla kuulub ligikaudu 10% diabeedi juhtumitest. I tüüpi diabeedi raviks süstitakse insuliini ja kontrollitakse hoolikalt suhkrutaset veres spetsiaalse dieedi abil.

II tüüpi diabeet ohustab täiskasvanuid ja tekib pärast 30. eluaastat. Siia rühma kuulub 90% diabeedi- juhtumeid. II tüüpi diabeediga patsientidest on 55% ülekaalulised.Teine riskitegur tüüp II diabeedi korral on kõrge vererõhk (esineb 60% patsientidest). Tüüp II diabeeti iseloomustab insuliiniresistentsus või insuliini tundlikkuse vähenemine koos insuliini eritumise vähenemisega. Kudede puudulik reaktsioon insuliinile mõjutab rakumembraanis olevaid insuliiniretseptoreid. Seetõttu esinevad muutused nahas, limaskestas ja silmades, vereringehäired põhjustavad südame-veresoonkonnahaiguseid (tserebrovaskulaarsed juhtumid, südamerabandused, kõrge vererõhk). Teised tüüp II diabeediga seotud haigused on neerukahjustused, (diabeetiline nefropaatia), erektsioonihäired ja diabeetilise neuropaatia esinemine. II tüüpi diabeedi korral suurendatakse esialgu kehalist aktiivsust, vähendatakse süsivesikute tarbimist ja langetatakse kaalu. Suhkru- taseme tõusu välistav dieet on kohustuslik. Järgmine samm on vajadusel suukaudu manustatavad diabeedi- ravimid, mille koostisesse kuulub ka alfa-lipoehape, mis aitab vältida ja ravida diabeetilist neuropaatiat.

Kroom

Kroom on vajalik insuliini õigeks kasutamiseks. Aitab hoida vere suhkrutaset, soodustab kolesterooli- taseme ja rasvkoe langust. Kroom s u ure ndab "hea" ко lesteroo li ja aitab la ngeta da" h ai va" kolesteroo li taset. Mõjutades vere suhkrutaset, alandab kroom ka magusaisu. Diabeetikute igapäevases toidus ei ole kroomi piisavas koguses, mistõttu peaksid nad seda toidule lisaks manustama.

Dialevel

  • Aitab säilitada vere suhkrutaset
  • Aitab suurendada insuliini mõjuja glükoosi kasutamist rakkudes
  • Tugeva antioksüdandina kaitseb organismi vabade radikaalide kahjulike mõjude eest
  • Omab organismi lõõgastavat toimet
  • Aitab kaasa kehakaalu alandamisele
  • Mõjutab positiivselt kolesteroolitaset

Spetsialisti arvamus:

Dialeveli toimivust on lisaks paljudele soovitajatele hinnanud ka dr Milan Kvapil, meditsiiniteaduste doktor, teaduste kandidaat, MBA, juhtiv tšehhi spetsialist diabeedi alal, Motoli arstiteaduskonna haigla sisehaiguste kliiniku ja Praha Karli ülikooli 2. meditsiiniteaduskonna peaarst.
„... Kombineeritud preparaati saab tulemuslikult kasutada täien¬dava vahendina kõigi 2. tüübi diabeeti põdevatel, samuti diabee- tilise neuropaatia ja 1. tüübi diabeediga patsientidel. Soodne mõju glükoosi ja lipiidide taseme alandamisele õigustab preparaadi kasutamist täiendava abistava vahendina patsientidele, kellel on vähenenud giükoositaluvus, piiripealne glükeemia või metaboolse sündroomi mis tahes avaldumisvorm."



Maaletooja: RemedexOÜ, Pärnu mnt 535, Saku vald, Harjumaa 76